Aquapaw logo

Esittely

Yhdysvalloista kotoisin oleva Aquapaw on uusi innovaatio, joka tekee lemmikin pesemisestä helpompaa sekä omistajalle että erityisesti lemmikille itselleen. Aquapaw on lemmikkiä varten suunniteltu ja kehitetty laite, jossa yhdistyvät lemmikkiharja sekä suihku. Aquapaw säästää aikaa, rahaa ja vettä. Tähän laitteeseen rakastuu niin lemmikin omistaja, kuin karvainen kaveri itse!

Aquapaw Pet Bathing Tool on se tuote, mistä koko Aquapaw’n tarina lähti. Koirasuihkun avulla koiran peseminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja mukavaa. Aquapaw’n missiona oli tehdä koiran kylpemisestä vähemmän pelottavaa lemmikille ja puolestaan ​​helpompaa meille lemmikin omistajille.

Aquapaw on palvellut maailmanlaajuisesti jo tuhansia onnellisia lemmikkejä (ja lemmikkieläinten omistajia!), esiintynyt Leijonan luola USA -ohjelmassa ja saanut lukuisia palkintoja. Sen matka on ollut uskomaton ja jatkuu edelleen, nyt myös Suomessa.

Jatkoinnovaationa Aquapaw on kehittänyt Aquapaw Pron isommille ja pitkäkarvaisemmille koirille sekä Equine Grooming Tool -hevosenhoitotyökalun helpottamaan hevosen hoitoa tallilla. Oletko sinä jo testannut Aquapawia?

Tuoteryhmät

Uusi innovaatio

lemmikeille ja niiden omistajille

Kuluttajat satsaavat

lemmikkeihinsä jatkuvasti enemmän

Helppo käyttää

ja asentaa (adapterit mukana)

Yhteystiedot

Ilmari Virtanen
Rauli Niemi

Myynti 
Etelä- ja Keski-Suomi 

+358 9 4393 2321
rauli.niemi@protechnic.fi

Tatu Niemi

Myyntiedustaja 
Etelä- ja Länsi-Suomi 
Sourcing

+358 40 775 2217
tatu.niemi@protechnic.fi

Pyydä tarjous